Aamiin Ya Rabbal Aalamiin

Selamat Bercuti......


Salam Untuk Semua....

Aku harap korang semua berada didalam situasi yang amat menceriakan dan bahagia disamping keluarga tersayang....
Buat masa ini keadaan tidak mengizinkan untuk aku terus berceloteh dan membebel di blog yang serba cool ini....
Aku ternyata skrg tidak punya cukup masa untuk duduk didepan computer macam dulu2 lagi...
Banyak sangat pekara yang aku harus selesaikan... dimana banyak masa aku dihabiskan diluar dari dalam office.... itu tak campur lagi dengan masalah masalah keluarga, masalah pekerja2 dan masalah masalah aku dengan diri sendiri.... hahahahahaha berapa punya banyak masalah lah aku ni.... macam iyo iyo je kan... alasan alasannnn.... hahahahaha....

Ok Ok aku akan membebel bila aku ada masa lapang, mungkin aku akan turunkan petua2 ke.. ataupun aku tulis lah apa yang aku rasa nak membebel nanti... tapi tidak lah setiap hari macam dulu lagi..... sebab aku jumpa lappy aku ni pun sehari sekali je. tu pun masa nak buat report of the day je.... sape kata boss tak buat report kan?? kena buat gak... sebab itu adalah track untuk diri sendiri...

Tengok tu, aku dah mula membebel yg bukan bukan.... tu lah pasal aku takmo menulis ni, sebab bila dah mula menulis.. maknyanya aku dah mula membebel.. camana tu??? hahahahaha...

Oklah korang semua... aku stop dulu... nanti bila ada masa aku tulis lagi untuk korang....
bebel pun bebel lah kan...
Untuk yang bercuti SELAMAT BERCUTI....
dan untuk yang menyambut chinese new year... GONG XI FA CHAI.....
all the best to u all.....

12 share with mummy:

Cakap Kosong said...

selamat bercuti mummy...tak pe berblogging tem masa lapang je.....good luck!

IdaShah said...

xpe mummy ada masa bole membebel lg hihihi

ita.itu said...

tak lama lagi sure sy ikut jejak akak..sms sy ye kak..muahh

dakgilachoc a.k.a nani said...

siannya mummy..busy erk..nak PA tak mummy...kekekekeke....whatever take are yer mummy....muah muah..miss u..:)

Dee said...

biasalah tu..ada masa bz x hengat..ada masa lapang smpi x tau apa nak buat..anyway take care ye mummy..

nono said...

salam,

mummy...miss u!!!!

eLLy said...

SELAMAT BERCUTI MUMMY !!

lama mummy tak update.. ghinduu la

Nad Eusoff said...

Ow...sis berblogging gune lappy saye yer!!!
Kehkehkeh

Nice layout la sis!
dah tu sebijik my lappy laks..
cute la layout nih
geram

cendawanintim said...

selamat bercuti2an gitu mummy..

jaga diri..

muadzlife said...

wah makin bizi mummy yerr...

mama mya said...

kezut jap nengok layout baru.. cantik n canggih hehehe

~ Lady ell ~ said...

amboi..canggihnya layout baru ni mummy...lain dr yg laen arr mummy...

selmt bercooooti ya.senang2 jgn lupa celoteh lg...:)

celoteh ke,bebel ke...janji kita dpt luahkn perasaan kita mummy...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...