Aamiin Ya Rabbal Aalamiin

Kenali tabiat ciuman suami anda....

Tadi aku check email, ada satu yg agak menarik untuk dikongsi bersama tentang ciuman suami, adoi la.. kalau kena suami mata keranjang, hazab ko yang.. hehehehe.. apa pun this is all for fun.. jgn ambik serious sangat tau.. cubit kang..!

Kenali Tabiat Suami Melalui Bahagian Yang Dia Suka Cium


Suka cium dahi isteri........suami yang romantis.

Suka cium pipi isteri........suami yang penyayang.

Suka cium mulut isteri.......suami yang gelojoh.

Suka cium tengkuk isteri........suami yang mata keranjang.

Suka cium telinga isteri.........suami yang sensitive.

Suka cium leher isteri.........suami yang penyabar.

Suka cium buah dada isteri........suami yang suka bermanja.

Suka cium tangan isteri.......suami yang hipokrit.

Suka cium ketiak isteri.......suami yang menerima isterinya seadanya.

Suka cium kemaluan isteri......suami yang pemalu.

Suka cium punggung isteri.......suami yang suka bergurau.

Suka cium kaki isteri.......suami yang terlalu menghormat isteri.

Tidak suka cium mana-mana bahagian badan isteri......suami yang memtingkan diri.

Suka cium seluruh bahagian badan isteri........ suami yang baru balik dari outstation.

``Amaran: kajian ini dibuat secara rambang, mungkin ada sedikit perbezaan bagi setiap individu...``

16 share with mummy:

IBU KUMBANG said...

Hai Mummy - sonok layan blog mummy sambil dengar lagu P.Ramlee hehe.. nostalgia ni.. Ciuman? hehehe tak pasan.. nanti check..

ita.itu said...

wah romantik gitu..yg kaler ijo yg paling syok..haha

i'm ソソ said...

saya nak print out, tampal kat rumah...hehehehe....

Re: mummy, saya belum sihat sepenuhnya lahh...(nak bermanja nih)...sakit tekak, mata merah...aduh...pening...kang ni suami pula deman...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam....saya suka yang no. 2

Y u Z z 9071 said...

haha...

cam saya dah 4 bulan suami x cium lagi..

dia jauh...cemamne ni?...

haa tunggu dia baliks m'sia...saya yg gomol dia..hihihi

mama ranggie said...

mama dah buaut n3 nih..hehehe..pon dpt dr email...

BasH said...

erk...dasat la email tu mummy...saya pun terkedu neh hehehe.. salam kenal ya mummy.

Mummy said...

ibu kumbang - check yang jgn tak check... mummy ni kan org lama, layan lagu lama lah baru sesuai...hehehe

ita: ko memang ta, romantik gilos.. hehehe

oli:kalau print make sure kaler tau oli, baru best nak tengok.. hehehe
minum air bebanyak yang.. noe memang musim demam ni...

Mummy said...

crazy beautiful : amboi yang peyayang sungguh.. mummy suka yg cium bawak ketiak tu, malam ni confirm suh dia cium ketiak mummy.. paksa gak.. hehehe

yuzz darling: gomol yang.. jgn tak gomol, mcm mummy ni pun sama, hubby tak selalu kat umah, outstation, tapi dah tua2 ni tak tergomol lah pulak.. kekekekeke..

mamaranggie: mama dapat je terus buat n3, saje nak share sama sama..
so suami mama yg ketegori mana satu? hehehehe

bash: salam kenal gak yang.. kalau boleh print bagi isteri baca kalau dah kawin, tapi awas kalau gaduh mummy tak campur.. hehehehehe

Ct eLLy said...

ha ha ha lawak la mummy nie..

pstt.. ape beza tengkok dng leher?
tak same ke?

Mummy said...

elly.. leher ada isi.. tengkuk tulang je.. hahahahahaha.. entah lah mummy pun confius yang...

eedany said...

wawawawa...

layan...

:)

Mummy said...

dany.. layan jgn tak layan... hehehehe.. dah siap nak tengok konsert yang?

Lily.Lulu. said...

hik hik ....
penting nih ..

haha
:D

Mummy said...

lily darling.. penting tu.. baik belajo dari skrg.. print satu bagi kat EA.. hehehehe

dakgilachoc a.k.a nani said...

yg last tu kelakor..hehehehehe...

kita lum kawinla...xpe2..leh jadikan panduan masa dpn ni...=P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...