Aamiin Ya Rabbal Aalamiin

Sungguh membahayakan.....

pagi tadi masa aku nak mai office, sepanjang perjalanan aku nampak keta ni bawak kejap slow kejap laju, aku heran gak nape kan.... rupanya minah ni dok bersms, aku tak heran kalau dia nak sms time berhenti traffic lite merah ke apa... tapi time keta dok tengah jalan dia tetap nak bersms... ishh bahaya sungguh... ada masa aku kat belakang dia... dia bawak macam cibai.. aku nak cepat.. yang dia slow giler.. aku ingat kan kenapa lah budak ni bawak slow sedangkan orang belakang aku dah hon hon ... rupanya bila aku take over je.. aku nampak dia masih lagi tengah bersms.... cibai kan? kalau dia accident.. bukan dia je susah.. tapi semua orang susah.....

psst:>> terimakasih kepada jurugambar profesional (hahahah anak aku lah tu, sebab pagi tadi aku anto dia dulu baru aku pi meeting)

37 share with mummy:

Tijah Lawa said...

lenkali masukkan kat kosmo mummy. buh no.plat skali. biar padan muka dia. tapi kalu tijah yg buat..mummy dendiam jer dah la ek??
heheeh

ita.itu said...

mmg cibai ek..menyusah kan org je org mcm ni..hampeh tul la

suw said...

isk isk isk..tu la, takyah la ber-sms2..membahayakan btolla

ShiDa said...

"u, i driving ni..jgn sms i tau..minah sebelah ni skodeng2 i tgh sms ngn u!nnti muka i masuk blog dorg" hehehee...

julietchun said...

kdg tak phm ngan org camni,mn bleh otak kite nak wat 2 benda dlm 1 masa, bile dah kena nanti baru terhegeh2 nak menyesal. Kalo Tijah Lawa yg buat mami sondol jek,hahaha.

ladyell said...

mmg sialan n bangsat thol!! kalau hubby ell,dh siap2 honk n kalau die toleh je, wat tunjuk pale hotak ltk kt ne...?smbil tunjuk2 otak bnyk kali..last skali ckp bodoh! mesti die nmpk mulut kite...

azreen said...

bahaya sungguhla minah ni....takde time lain ke dia nak bersms...kalau jadik apa2 kan susah...mmg cibai betull....huhuhu

sparkystar said...

sungguh mbahayakn.krana nila stitik rosak susu sbelanga..mummy jgn marh2 ok.

eLLy said...

ape da .. menyusakan org je

ngeh ngeh ngeh .. dia tak perasan ke ade mamarazli ambik gambo ;)

ku tak sempurna said...

slalu jumpa org camni... mcm tak smpt nak bersms pas ni.. ada tu, atas moto sms... bhy sungguh... pompuan plak tu... hiiiii... menyusahkan org lain jek

cokolat said...

mummy kalo orang depan saya.. saya dapat trapped dia buat cenggitukan... saya overtake pastu saya kasik honnnnnkkkk 8 harkat okay! padan muka dia! selfishhh pastu ada hati duduk lane kanan okay!

cendawanintim said...

giler kentang tak sayang nyawa tu....

Monkey D Luffy said...

RARADINZLY ADA BAKAT JADI PAPARAZI

Mummy Cool said...

tijah lawa..
masuk kosmo ek?? ok ok.. next time mummy buat cam gitu.... hehehehe

Mummy Cool said...

ita..
memang cibai gila babas pompuan tu... tak sudah2 dgn sms nya... kalau aku bawak treler dah lama aku sodok keta dia tu..

Mummy Cool said...

suw..
bahaya giler tu yang...

Mummy Cool said...

shida..
ko perli aku ye yang.. tampo laju2 nak? kekekekekeke

Mummy Cool said...

juliet yang cun...
tu lah pasal.. kalau yang kena dia sorang tak pa.. ni semua org akan terlibat.. tak ke kes haru tu... tijah kalau buat cam gitu.. mummy masuk kan dia dlm paper tamil nissan... kekekekeke

Mummy Cool said...

ell..
bila mummy dah overtake dia baru tahu dia dok bersms... memang mummy honk.. tapi dia buat muka selamba kodok je...

Mummy Cool said...

azree,,
tu lah pasal.. tunggu lah kejap.. yang nak sms masa tengah driving buat apa... eeeeee.. mummy memang geram betul...

Mummy Cool said...

sparkystar..
ok ok mummy tak marah.. tapi mummy geram je ni... hehehehe

Mummy Cool said...

elly...
mummy honk pun dia buat selamba kodok.. mana dia nak heran orang dok ambik gambo dia... tengah siok bersms...

Mummy Cool said...

ku tak sempurna...
atas motor lagi lah bahaya yang.. doii laaa.. dorang ni tak sayang nyawa sungguh...

Mummy Cool said...

cokolat..
ko tunggu lah yang.. esok2 pasti ko terjumpa punya...
mummy dah nampak lama dah.. cuma kali ni bila ada rara tu yang mummy suruh dia snap tu....

Mummy Cool said...

cen..
giler kentang giler ubi, giler meroyan semua kena kat dia... hehehehe

Mummy Cool said...

luffy...
hahahahaha.. memang ada bakat dak tu.. tambah2 kalau hal cam gini.. hehehehe

selamat hari raya haji - balik kampung yahoooo said...

kan best masa drive to tidoo.. layannn.. balik kampung yahOOoOO!

kuIna Jentayutiara said...

tak elok 2... membahayakn diri snsiri & org lain

pesanan khidmat msyrkat utk diri sndiri & pembaca blog ini... hehehe

Zanna_MamaBatrice said...

salam ziarah mummy
amboi...mmg merbahaya itu cik adik drive kalu sambil sms......kalu takat dia jer yg bahaya xpe...nie x pasal2 org lain pun terlibat sama...

wah...itu photographer sgt dedikasi ler.....

Cakap Kosong said...

memang ramai yg ske buat camtuh mummy...pastu biler dah berlanggar, siap salah kan org plak!

Erinsza said...

apsal mummy tak hon jer, budak sengal mcm tu ker kena jerit baru dia sedor.

dakgilachoc a.k.a nani said...

mmg menyusahkan....apa dia ingat kete dia sorang jeke kt jalan tuh...huhu...

lainkali lau dia noleh mummy tunjuk je jari 'fuck' kat dia..hahaha...bio dia tahu...

Mummy Cool said...

kuina...
hehehe thanx yang

Mummy Cool said...

zanna..
selamat datang ke blog mummy...
memang dorang2 semua menyusahkan kita je yang...

Mummy Cool said...

CK..
betul tu yang... rasa mummy nak turun tampo je anak cino tu....

Mummy Cool said...

erin
dah hon dah.. dia buat bodoh je.... hehehehehe

Mummy Cool said...

nani..
amboi yang.. kalau mummy tunjuk jari fuck.. nanti mummy dituduh pembuli jalan lak... kekekekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...